Kontakt

Straumsheim Glass og Fasade

Straumsheim Glass og Fasade ble etablert som Ove Straumsheim i 1968. Kjernen i vårt sortiment består av vinduer, dører, fasader og vinterhager. Som systemleverandør leverer vi komplette, multifunksjonelle og brukervennlige løsninger i aluminium og glass. Vi produserer og monterer brannklasseprodukter og andre spesialprodukter som skuddsikring i stål og glass. Som Premium Partner for Schüco tilbyr vi våre produkter til privatmarkedet.

Velkommen til Straumsheim Glass og Fasade

Straumsheim Glass og Fasade AS er en av regionens største fasadeentreprenør. I over 50 år har bedriften levert produkter til både små og store prosjekter i og utenfor regionen. Vårt nære samarbeid til lokale arkitekter, byggentreprenører, byggmestre og andre aktører i byggebransjen gjør at vi realiserer gode og bærekraftige bygg til byer og bygder. I moderne produksjonslokaler i Straumgjerde på Sunnmøre produserer vi vinduer, dører og fasader i aluminium og stål.

Som Schüco Premium Partner jobber vi konstant med å tilby markedet produkter, systemløsninger og service i premium kvalitet. Den tette dialogen med den tyske systemleverandøren gjør at vi kan ligge i front når det gjelder produktinnovasjon og kompetanse. Bedriften jobber med LEAN for å hele tiden forbedre interne prosesser. Alt for å kunne tilby markedet den optimale løsningen. - Du finner oss her.

I over 50 år har Straumsheim Glass og Fasade AS bidratt med å skape transparent arkitektur på Sunnmøre og i resten av landet

Kontaktpersoner

Produksjonshall Sykkylven
Våre ansatte har lang erfaring med produksjon av vinduer, dører og fasader
I våre produksjonslokaler produserer vi vinduer, dører og fasader i aluminium og stål.
Montører

Vi er godkjente - EN 1090

Produsenter som leverer bærende komponenter og byggsatser av stål i Europa må være sertifisert til EN 1090. Straumsheim Glass og Fasade er nå sertifisert i henhold til EN 1090. CE- merkingen betyr at vi har en sertifisert produksjonskontroll og at våre produkter oppfyller de krav som gis i byggproduktforskriften (CPR) og EN 1090 for bærende konstruksjoner.

EN 1090 Certifikat

Vi er godkjent leverandør i StartBank - Achilles

StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge, til støtte for seriøse leverandører og med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon. Straumsheim Glass og Fasade er godkjent leverandør i StartBANK.

Startbankbevis - Achilles

Vi er godkjent lærebedrift.

Diplom Produksjonsteknikk

Har du gamle PCB holdige isolerglass?

Straumsheim Glass og Fasade AS er medlem i Ruteretur.
Ruteretur er et landsdekkende innsamlingsystem for kasserte PCB-vinduer.
Gå inn på link under for å finne mer informasjon

Link til Ruteretur: http://www.ruteretur.no

Deltakerbevis