Kontakt

Nedregårdvegen 1, Moa

Straumsheim Glass og Fasader åpnet 9. september 2022 det nye kontoret på Moa i Ålesund. Besøk vårt showroom her og kjenn på produktene.

Fredag 9. september 2022 ble en merkedag for Straumsheim Glass og Fasade AS.

Åpner nye lokaler sentralt på Moa, Ålesund


Siden 9. september finner man fasadeentreprenøren Straumsheim Glass og Fasade AS nå også sentralt på Moa i Ålesund. Selskapet, som har levert vinduer, dører og fasader i aluminium i over 50 år til små og store prosjekter i og utenfor regionen, har hovedkontoret sitt i Straumgjerde.
Med nyåpningen av dette kontoret ønsker Ole Straumsheim, daglig leder i Straumsheim Glass og Fasade AS, å komme nærmere kundene.

- Et nært samarbeid er veldig viktig for oss og gjør realiseringen av gode og bærekraftige bygg mulig. Om det er privatpersoner, byggentreprenører og -mestre eller andre aktører i byggebransjen: alle er hjertelig velkommen til å treffe oss for en uforpliktende prat og en kopp kaffe, forteller Ole.

I tillegg til å møte Straumsheims representanter i Nedregårdsvegen 1, får besøkende også muligheten til å både se og kjenne på Schüco produkter som er utstilt i lokalene: - Vi gleder oss over vårt lille showroom. Det gjør en forskjell om man bare ser på skisser eller kan ta fysisk på et produkt. For eksempel er det lettere å forklare forskjellen mellom en Schüco foldedør og en skyvedør ved å vise den direkte til kunden, tilfører daglig lederen Ole.

Adresse: Nedregårdsvegen 1, 6010 Ålesund Kart.

Ole Straumsheim, daglig leder i Straumsheim Glass og Fasader åpnet 9. september det nye kontoret på Moa i Ålesund.