Kontakt

ClearShield Eco-System®

ClearShield er kjemisk krysslink binding med glass, som danner en multi-molekylær slitesterk overflatebeskyttelse. Produktet kan erstatte bioclean/aktive glass for enklere vedlikehold, og spesielt der det er vanskelig tilgjengelighet etter installasjon. ClearShield kan legges på nye og gamle glass.

ClearShield gir:

  • Holdbar beskyttelse
  • Økt HMS / Sikkerhet
  • Forbedret sikt, glasset beholder sin klarhet
  • Rene glass vesentlig lenger
  • Får glassene til å se nye ut lengere
  • Mye enklere vindusvask
  • Beskytter investeringen din


Renovering av glasset

Glassets overflate er ikke glatt og er full av små groper.

Med ClearShield Systemet, kan våre spesial utdannede montører utføre behandling av allerede monterte glass.

Man fjerner både organisk og uorganiske materialer fra glasset.

Etter det nøytraliserer vi glasset for så å påføre selve ClearShield produktet.

ClearShield er polymerer som påføres vanlig glass. Det er kjemisk reaktivt med glasset. ClearShield er absolutt transparent, ikke farlig/giftig, og UV-stabil.

I motsetning til en coating blir ClearShield en del av glasset slik at det ikke vil flasse, krakelere eller falle av.

Vi kan behandle alle typer glass.

Når glasset er behandlet forblir glassene rene mye lengre. Vedlikehold/vask blir en enkel oppgave med ClearShield behandlet glass.

Dersom glasset er forvitret, alkalier har angrepet glasset, glasset er ødelagt av betong eller det er missfarget – bringer vi glasset tilbake i opprinnelig stand, og beskytter det for fremtiden.

Glass i bygg

Alle glass i vinduer, dører, rekkverk og fasader i en bygg både utvendig og innvendig trenger beskyttelse og vedlikehold.

ClearShield er den eneste beskyttelsen på markedet som gir en langvarig effekt mot både kjemisk og organisk forurensning.

Enten man sliter med trafikkfilm, salt fra sjøen, nedfall fra trær eller merker fra barnehender og husdyr vil ClearShield gi et mye enklere vedlikehold i mange år fremover.

Spør oss gjerne om hva vi kan tilby dere.

Visste du at bakteriefloraen på glassenes overflate blir redusert med over 80% ved bruk av ClearShield og at det også kan brukes på alt fra drikkeglass og ildfaste former til akvarium og kunstglass?